Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 24 Maart 2023

    Spelen met zand, super goed voor jouw kindje!

    Jij wilt natuurlijk het allerbeste voor de ontwikkeling van jouw kleintje. Spelen met zand is super leuk, en ook nog eens erg leerzaam! Lees alles over de voordelen van spelen met zand in deze blog.

     

    Stimuleert fijne en grove motoriek

    Spelen met zand is erg goed voor de grove en fijne motoriek. Voel het zand en leer het vastpakken met je handen. Je ontwikkelt bewegingen, het voelen van texturen en creativiteit. Ook de fijne motoriek wordt ontwikkeld, bijvoorbeeld wanneer je met vormpjes en ander zandspeelgoed speelt. Maak zandkastelen, graaf kuilen of bouw gangenstelsels in het zand, zoals jij het wilt!

     

    Sociaal

    Daarnaast is het spelen met zand erg goed voor de sociale skills. Samen spelen met vriendjes, familie of bijvoorbeeld op school. Leer samen delen van zandspeelgoed, overleggen en samenwerken aan een groot zandkasteel en ontwikkel het taalgebruik en de woordenschat.

     

    Kan gewoon binnen!

    Denk je dat spelen met zand alleen buiten in de zandbak of op het strand kan? Tegenwoordig kun je ook binnen met zand spelen, zonder rommel! De Magic Sand sets van Allerion bevatten speciaal zand, dat een beetje aan elkaar plakt. Dat voorkomt troep! Ook bevatten deze sets verschillende vormpjes en tools om extra veel plezier te hebben tijdens het spelen. Rommel definitief voorkomen? Bekijk dan ook de opvouwbare zandbak om alle zand bij elkaar te houden.

     

    Kleuren en vormen herkennen

    Magic Sand is in veel verschillende kleuren beschikbaar. Leer deze kleuren herkennen en maak gave vormpjes met het bijgeleverde speelgoed. Er zijn verschillende sets beschikbaar, bijvoorbeeld in thema Unicorn of Dino!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »