Sluiten

Categorieën

Filters
  Dinsdag 22 April 2023

  Dinoliefhebbers hebben een hoge intelligentie!

  Is jouw kind helemaal enthousiast van dinosaurussen? Zijn het dino speelgoed en kleding niet aan te slepen, en moet er altijd met vriendjes met dino's worden gespeeld?! Dan hebben wij goed nieuws; een fascinatie voor dino's is een teken van hoge intelligentie!

   

  Onderzoek uit 2008 toont aan dat kinderen met een fascinatie voor dinosaurussen een hoger niveau van kennis- en aandachtontwikkeling hebben. Ook zijn zij beter in staat informatie beter te verzamelen en verwerken.

   

  Niet alleen omtrent dinosaurussen, maar ook op school en thuis! Spelen met dino figuren is dus van jongs af aan erg waardevol. Bekijk nu het dinospeelgoed voor kleuters van Allerion, met gave speelfiguren, speelkleden en speelgoed voor in bad! Klik hier! 

   

  Recente onderzoeken bevestigen dit, en concluderen dat kinderen met een grote interesse voor dinosaurussen een bovengemiddelde intelligentie hebben. Dit betreft kinderen van 2 tot 6 jaar. Zodra kinderen meer gaan leren op de basisschool, vanaf groep 3, neemt de interesse voor dinosaurussen vaak af, omdat zij heel veel nieuwe informatie krijgen.

   

  Dat betekent niet dat alle interesse direct verloren is. Bij Allerion hebben we ook veel dino speelgoed voor kinderen van 6 tot 12 jaar, bijvoorbeeld de gave dino eieren archeologie set, Dino slijmset of interactieve puzzel dinofiguren die later helemaal zelf te besturen is! 

  Nieuws & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »