Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Zijn er problemen rondom je order of de product(en) die je hebt ontvangen? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Vergeet hierbij niet om je ordernummer te vermelden. 

  RETOUREN

   

  Heb je de artikelen niet gebruikt? Dan heb je bij ons 14 dagen om zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Daarna heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk retour naar ons te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

  Om je retourzending snel te laten verlopen kun je ook eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier. Dit kun je hier downloaden.

  DOWNLOAD ONS RETOURFORMULIER HIER

  U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.


  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt om je retourzending snel te laten verlopen eenvoudig gebruikmaken van ons retourformulier die u hier kunt downloaden. U kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (DOWNLOAD PDF HIER), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping

  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

  Ons retouradres

  Allerion.nl
  Bouwstraat 29A
  7483 PE Haaksbergen
  NEDERLAND

  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  VERZENDING

  Bij Allerion.nl snappen wij hoe belangrijk het is om je bestelling snel te verzenden, daarom bieden we vanaf nu ook Same Day delivery aan, zonder extra kosten. Voor Nederland geldt: voor 9.30 's ochtends besteld, vandaag nog in huis! Je orders worden verzonden met Trunkrs, wel zo handig als je last-minute een cadeau moet kopen (Check ook de inpakservice!). Bestel je na 9.30 uur 's ochtends? Dan heb je je bestelling de volgende werkdag in huis. Bestel je dus bijvoorbeeld om 11 uur 's avonds op woensdag, dan is je bestelling er donderdag. Voor België geldt van maandag - vrijdag voor 17:00 besteld, morgen in huis!

  Al onze bestellingen worden met Track & Trace verzonden. Voor zowel Nederland als België bedragen de verzendkosten € 4.95. Vanaf € 49 betalen wij jouw verzendkosten. 

   

  COVID-19 Update

  Het is erg druk bij onze vervoerders. We doen er alles aan om alle bestelling zo snel mogelijk te verzenden en ervoor te zorgen dat het pakket bezorgd wordt op de aangegeven bezorgdatum. Het kan echter gebeuren dat de bezorging langer duurt dan je van ons gewend bent. Je zal bij ons altijd een track & trace ontvangen, hiermee kan je je pakketje de gehele tijd volgen. 

   

  Wat als ik niet thuis ben of de bezorging mis?

  Geen probleem, dit overkomt de beste! Voor Trunkrs geldt het volgende: Niemand thuis? Dan geven zij het pakket af bij de buren. Weet je van tevoren dat je niet thuis bent, laat dan nieuwe bezorginstructies achter via de Track and Trace code. Deze heb je per mail van ons ontvangen.

   

  ANNULEREN

  Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging.

  Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd, restitueren wij het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping).

   

  GARANTIE

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »