Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 20 Juli 2022

    De leukste spelletjes voor op de camping

    De leukste spelletjes op de camping

     

    De zomervakantie staat voor de deur! Veel mensen trekken er op uit met de tent of caravan en gaan lekker naar de camping. Ga jij naar de camping, en zoek je nog inspiratie voor leuke spelletjes en activiteiten? Lees dan snel verder!

     

    Buiten spelen!

    Op de camping ben je bijna altijd buiten. Heerlijk! Buitenspelen is het leukste dat er is, en een ideale plek om vriendjes en vriendinnetjes te maken. Ga naar de speeltuin, ga lekker voetballen of ga mee met het animatieteam. En wat dacht je van verstoppertje spelen, lummelen, flessenvoetbal of de vloer is lava. Gegarandeerd uren plezier, en bijkomend voordeel: even rust voor papa en mama :)

     

    Watergevecht

    Als het buiten erg warm is, kun je het beste verkoeling zoeken met een watergevecht! Dus zoek snel waterpistolen en waterballonnen bij elkaar en zoek die verkoeling. Geen waterpistolen in huis? Check dan snel deze set van 2 stuks voor een eerlijk watergevecht

     

    Ga op avontuur

    Op sommige campings kun je leuke dingen doen, zoals hutten bouwen of boten maken. Ga op avontuur in de bossen rondom de camping, volg een speurtocht en kijk wat er verder nog georganiseerd wordt. En als er geen activiteiten zijn, kun je samen met je ouders op ontdekkingstocht gaan!

     

    Knutselmiddag

    Is het een dag slecht weer en regen op de camping? Kan gebeuren natuurlijk! Gelukkig is er in de tent of caravan ook genoeg leuks te doen. Nodig bijvoorbeeld je vakantievriendjes uit voor een knutselmiddag! Met een knutselkoffer kun je heel veel mooie knutselwerkjes maken. De knutselset van Allerion is erg compact van formaat (past goed bij je bagage!) maar erg uitgebreid met 625 verschillende onderdelen!

     

    ’s Nachts

    Ook in de avond en nacht zijn er leuke spelletjes die je kunt doen. Wat dacht je van een schaduw voorstelling geven aan de buitenkant van de tent? Of ga sterren kijken, kun jij de sterrenbeelden herkennen? Op sommige campings kunt je zelfs een echt kampvuur maken, er is meer dan genoeg leuks voor ’s nachts te bedenken!

     

    Pop It

    De hype van het moment: Fidget Toys Pop It! De rage van 2022 zijn deze siliconen fidgets met kleine ronde bolletjes die je kunt indrukken. Super satisfying! Pop-it toys gaan verveling en stress tegen, en zijn ideaal om helemaal tot rust te komen op de camping of in de auto! Verkrijgbaar in vele leuke kleuren en vormen.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »