Sluiten

Categorieën

Filters
    Zondag 29 Oktober 2021

    De leukste herfstvakantie ideeën!

    De herfstvakantie komt er weer aan. Lekker een weekje uitrusten en vooral heel veel leuke dingen doen! Zoek je inspiratie voor de leukste activiteiten? Check dan snel de leukste herfstvakantie ideeën hieronder.

     

    De herfstvakantie 2021 valt op de volgende datum:

    -   Noord: 16 oktober tot en met 24 oktober 2021

    -   Midden: 16 oktober tot en met 24 oktober 2021

    -   Zuid: 23 oktober tot en met 31 oktober 3032

    Dat is, zoals de naam al aangeeft, precies in de herfst! Van mooi weer hoef je dus niet uit te gaan, maar dat geeft helemaal niets. De leukste buitenspelletjes kun je zelfs gewoon in de regen spelen. Check onze blog over buiten spelletjes in de herfst voor de leukste ideeën. 

     

    Knutselen

    Toch niet zo’n fan van regen en modder? Ga binnen lekker knutselen! Super leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes te doen, of met papa en mama, opa en oma, of met de oppas. Dus zoek de lege wc-rolletjes, oude dozen en knutselkoffer er maar snel bij en maak de mooiste knutselwerkjes!

     

    Fietstocht maken

    Trek er eens echt op uit en ga een grote fietstocht maken. Zoek een mooi natuurgebied in de buurt op, of zoek een andere leuke bestemming en ga die kant op. Neem lunch mee, en vergeet je regenjas niet! Waar gaan jullie naartoe ?

     

    Uitstapje met de trein

    Niet zo’n fan van fietsen? Ga er dan met de trein vandoor! Zo ben je in een mum van tijd bij een pretpark of de dierentuin. Een super leuk dagje uit, vooral in de herfst vakantie. Dan worden vaak extra activiteiten georganiseerd, kijk van te voren even op de site van het uitje. En kijk even of je een ticket moet reserveren, om zo vervelende verrassingen te voorkomen.

     

    Zwemmen

    Zoek je een leuk uitje voor dichter bij huis? En welke ook nog eens onafhankelijk is van het weer? Trek de zwembroek uit de kast en ga naar het tropisch zwemparadijs in de buurt. Lekker warm, je bent lekker in beweging, en het is leuk voor jong en oud!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »