Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 23 September 2021

    Cadeau ideeën voor jongens van 9 tot 12 jaar

    Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor een jongen in de leeftijdscategorie van 9 tot 12 jaar? Zoek dan niet verder, en check een van de onderstaande ideeën! Gegarandeerd succes!

     

    Spelletjes

    Bordspelletjes zijn er in 1000 soorten en maten. Er is dus sowieso een spelletje dat aansluit bij de jarige! Bedenk goed wat voor soort spelletjes hij leuk vindt, of zoek iets compleet nieuws! Er zijn kaartspelletjes, uitgebreide bordspellen, en zelfs spellen die je kunt uitbreiden met je smartphone.

     

    Bouwspeelgoed

    Een creatief cadeau is altijd goed. In deze leeftijd vinden jongens het vaak leuk om dingen te bouwen. Maar kijk ook eens naar uitgebreide knutselsets. Zo hebben wij een gave magic sand set waarmee je zelf magisch zand kunt maken! Dit is de rage van 2021.

     

    Sport

    Een sportief cadeau is vaak erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan een cadeautje van jouw favoriete sportclub of sportspullen om zelf te gebruiken. Leuk om samen met vriendjes te spelen, en bijkomend voordeel, je bent gezond bezig! 

     

    STEM Speelgoed

    Over STEM Speelgoed hebben we al eerder geschreven (bekijk de blog hier). Leerzaam speelgoed is de trend van 2021, en zeker voor jongens van 9 tot 12 jaar oud erg interessant. Op deze leeftijd ontdekken ze waar hun interesses liggen, en wat ze leuk vinden om te doen. Stimuleer dit zo veel mogelijk met een leuk wetenschappelijk stuk speelgoed! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Terrarium Kit, waar je zelf een mini tuintje maakt! Super leerzaam, met veel informatie over dinosaurussen, en erg leuk om bezig te zijn!

     

    Fidget Toys

    Kinderen kun je altijd blij maken met Fidget Toys. Dit zijn speelgoedjes die je concentratie verbeteren en die zeer verslavend zijn! Er zijn verschillende soorten Fidget Toys. Zo heb je Pop-IT fidgets, dit zijn siliconen plaatjes met bultjes welke je kunt omdrukken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Kun je niet kiezen? Check dan ons Fidget Toys pakket met maar liefst 31 verschillende fidget toys!

    • Merel

      Geplaatst op maandag 12 februari 2024 10:36

      Ook voor deze leeftijd zou ik iets praktisch geven als een stuntstep (zoals als hier: https://www.decathlon.nl/sporten/steppen/stuntsteps)

    Toon meer

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »