Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 25 September 2021

    Wat zijn fidget toys?

    De rage van 2021: Fidget Toys. Je hebt er ongetwijfeld van gehoord, en misschien zelfs wel in huis. Maar wat zijn fidget toys precies? Wat kun je er mee, en welke verschillende soorten zijn er? Deze blog geeft antwoord op deze vragen!

     

    Wat zijn Fidget Toys?

    Fidget Toys zijn kleine speelgoedjes die gemaakt zijn om mee te friemelen. Vaak zijn het kleine voorwerpen met een bewegend onderdeel, zodat je hier gedachteloos mee kunt spelen. Fidget Toys zijn ideaal om ‘iets in je handen te hebben’, zoals je ook met een pen of stressbal kunt doen. Fidget Toys zijn ontwikkeld voor mensen met ADHD en autisme, en bevordert concentratie en de fijne motoriek.

     

    Wat kun je met Fidget Toys?

    Fidget toys zijn voor iedereen! Sommige Fidget Toys focussen zich op concentratie, de Pop-It is hier een goed voorbeeld van. Andere fidget toys zijn voornamelijk om mee te spelen, zoals de Fidget Spinner. Je kunt er lekker mee friemelen, mee spelen, of ze verzamelen. Er zijn namelijk heel veel verschillende Fidget Toys.

     

    Welke verschillende soorten Fidget Toys zijn er?

    Er zijn 1001 soorten fidget toys! De meest bekende fidget toys zijn POP IT , Squishies, Fidget spinners, Fidget cubes en Pea Bean Poppers. Maar er bestaan nog veel meer friemelspeeltjes. Bekijk het uitgebreide assortiment met maar liefst 31 verschillende fidget toys eens, en kies je favoriet!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »