Sluiten

Categorieën

Filters
    Vrijdag 20 September 2021

    Wat zijn eenhoorns?

    Eenhoorns zie je tegenwoordig overal! De in regenboog en roze glitter overgoten fantasie dieren doen het erg goed in kinderkamers en speelgoed sets, om nog maar te zwijgen over kleding en knuffels. Maar waar komt de unicorn vandaan? En waarom zie je ze vandaag de dag overal?

     

    Waar komt de eenhoorn vandaan

    Oorspronkelijk is de eenhoorn het symbool van zeldzaamheid. Hoe anders is dat vandaag de dag! Onderzoekers zijn het er niet over eens of de eenhoorn daadwerkelijk heeft bestaan, maar duizenden jaren geleden werd er wel al over geschreven. De eenhoorn was het religieuze teken van ongrijpbaarheid en puurheid.  Daarom komt de eenhoorn regelmatig terug in middeleeuwse tekeningen en vertellingen.

     

    Eenhoorn vandaag de dag

    Vandaag de dag is de eenhoorn niet weg te denken uit het straatbeeld. Van heerlijke zachte unicorn knuffels tot speciale Unicorn Rainbow Glitter Freakshakes (ja ze bestaan echt!), de hype van de eenhoorn is nog niet op zijn hoogtepunt! Door het veelvuldig gebruik van felle kleuren, glitters en mythische omgevingen blijft dit beestje mateloos populair. En zijn ze niet super schattig?!

     

    Eenhoorn feestje

    Doordat veel producten met eenhoorns beschikbaar zijn, is de eenhoorn zeer geschikt voor een themafeestje! Koop eenhoorn feest decoratie, zoals roze ballonnen, regenboog slingers, speciale bordjes en glitter lampionnen. Zelf maken kan natuurlijk ook, met pastelkleurig papier kom je een heel eind!

    Ook snoepgoed kun je goed in eenhoorn thema vinden! Maak zelf eenhoorn-koekjes met een steekvormpje in de vorm van een eenhoorn bijvoorbeeld. Daarnaast zijn spekjes mooi in eenhoorn-kleuren, bestaan er zure matjes in regenboog kleuren, en kun je met speciale bakkerij decoratie de leukste eenhoorn snacks maken!

    Geïnspireerd geraakt? Lees onze blog over een eenhoorn-feestje voor nóg meer leuke ideeën voor een knalfeest! (Wordt binnenkort toegevoegd!)

    • Peggy Stoks

      Geplaatst op zondag 17 oktober 2021 10:52

      Een super zachte, grote, stevige knuffel. Leuke vrolijke kleuren en leuk met het geboortecertificaat. Cadeau met een persoonlijke touch.
      Dochter van 11 weken reageert er super leuk op, evenals mijn dochter van 6 die met de knuffel slaapt.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »