Sluiten

Categorieën

Filters
    Zondag 26 September 2021

    Voor welke haarklem kies jij?

    Haarklemmen zijn perfect voor elke situatie! Je kunt er elke kant mee op, op elk moment van de dag. Zeker nu de herfst er weer aan komt, zijn haarklemmen ideaal om een verwilderd kapsel tegen te gaan. Maar welke klem kies jij voor welk moment? Hieronder staan een aantal tips.

     

    Kleuren

    De modekleur van het najaar van 2021 is bruin! Een mooie bruine haarklem kan dus altijd. Maar durf ook eens felgekleurde haarklemmen te combineren met je outfit. Zorg dat je altijd verschillende kleuren klemmen hebt, de haarklemmen set van Allerion is wat dat betreft ideaal, en bestaat uit maar liefst 8 verschillende kleuren!

     

    Kwaliteit

    Gaan jouw haarklemmen snel kapot? Breken tandjes af, is het veertje verbogen, of doet de klem niet meer wat die moet doen? Dan heb je waarschijnlijk goedkope, slechte kwaliteit klemmen gekocht. Het loont echt om kwalitatief goede klemmen te kopen, dan heb je er jaren lang plezier van!

     

    Groot of klein?

    Haarklemmen bestaan in vele soorten en maten. Een grote klem kan een mooie elegante accessoire zijn, maar kijk ook eens naar meerdere kleine klemmen. Hier kun je ook een mooi kapsel mee maken. Deze klipjes zijn gemakkelijk in gebruik en makkelijk mee te nemen.

     

    Materiaal

    Haarclips heb je in vele soorten en maten. Van mooie metalen klemmen, tot gekleurde klemmen van kunststof. Er zijn ook klemmen met houten bedrukking, steentjes, kettinkjes en stoffen decoraties. Welke klem jij kiest, ligt dus helemaal aan je eigen voorkeuren!

     

    Toch liever een haarband in plaats van een haarklem? Check onze prachtige zachte velvet haarbanden set hier.

     

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »