Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 25 Oktober 2021

    Tips voor het leukste halloween feestje!

    Wil jij een leuk halloween feestje geven, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? In deze blog geven we verschillende tips voor de leukste decoratie, outfits en spelletjes voor het griezeligste halloween feest! Maak je klaar voor een spooky 31 oktober!

     

    Decoreer je huis in halloween-stijl!

    Geef je huis een halloween make-over! Met pompoenen, lampjes en heuse halloween feestdecoratie maak je een echt spookhuis! Zoek naar spinnen, vleermuizen, monsters en heksen om helemaal in de halloween sfeer te komen.

     

    Als je je huis gaat versieren voor je feestje, kun je buiten en binnen leuke halloween decoratie plaatsen. En het mag er best al even vóór halloween staan! Denk vooraf goed na of je halloween decoratie voor jonge kinderen wilt, of vooral voor volwassenen? Jonge kinderen zitten natuurlijk niet te wachten op bloederige scenario’s, hou daar rekening mee!

     

    Ten slotte is het leuk om je huis voor te bereiden op halloween zelf. Haal vast snoepjes in huis voor kinderen die langskomen voor trick-or-treat! Of maak je eigen halloween koekjes of snoepjes. Hier zijn eindeloos veel ideeën voor te vinden. Deze kun je natuurlijk ook direct gebruiken voor je halloween feestje.

     

    Een eng halloween kostuum maken

    Tijdens halloween moet je er natuurlijk wel eng uit zien! Een enge outfit helpt daarbij. Wordt een spookje door twee gaten in een wit laken te knippen. Makkelijker wordt het niet! Maar bij de feestwinkel kun je ook veel gave kostuums halen. Met schmink verander je zo in een monster, of kun je kleine spinnetjes en vleermuisjes schilderen.

     

    Vergeet ook niet om leuke accessoires te maken! Maak een mooie lampion, dat geeft een mooi effect in het donker. Wordt jij een heks? Dan moet je zeker een bezem meenemen om op te vliegen. En voor een duiveltje is een drietand een onmisbare toevoeging!

     

    De leukste halloween spelletjes

    Huis mooi aangekleed: Check. Zelf een spooky outfit gevonden: check! Nu moet er enkel nog een leuk programma voor het feestje zelf worden opgesteld. Kijk eens naar onderstaande spelletjes ideeën:

    -   Vleermuis in de grot. Maak een kamer helemaal donker. Laat iedereen in een kring zitten, en geef een vleermuis door. Heb jij de vleermuis in je hand als het licht aan gaat? Dan ben je af! Super spannend spel, en extra leuk in het donker!

    -   Oogbal parcours. Maak van pingpong ballen een oogbal, en zet een uitdagend parcours uit. Leg de pingpong bal op een lepel, stop de lepel in je mond, en loop de hindernisbaan af. Het team dat dit het snelste doet, heeft gewonnen!

    -   Schrikkertje. Dit spelletje gaat hetzelfde als tikkertje, maar als je getikt bent blijf je van schrik verstijfd staan! Je mag pas weer mee doen als iemand je

    -   Organiseer een spooktocht buiten. Maak een soort speurtocht met grappige opdrachten, in halloween thema!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »