Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 19 November 2021

    Sinterklaas dobbelspel!

    Wil jij eens wat anders dan een standaard pakjesavond? Speel dan het Sinterklaas dobbelspel! Dit staat garant voor heel veel plezier! En je weet nooit welk cadeautje je gaat krijgen. Leuk voor elk budget, voor jong en oud en voor elk gezelschap.

     

    Voorbereidingen

    Vooraf spreek je af met hoeveel mensen je het dobbelspel gaat spelen. Iedereen neemt een cadeautje mee voor het afgesproken bedrag en zorgt dat dit cadeautje leuk is ingepakt. Hier kun je natuurlijk de andere deelnemers al flink misleiden, door je cadeautje in een heel grote doos in te pakken! Alle cadeautjes worden op een stapel gelegd midden in de kamer.

     

    Dobbelen

    Nu gaat het spel beginnen. Je gooit met een dobbelsteen, en volgt een van de onderstaande regels. Je spreekt van tevoren af hoe vaak iedereen gooit, of je zet een timer op een bepaalde tijd. Het cadeautje dat je uiteindelijk vast hebt, is voor jou!

     

    De regels

    Het nummer dat je gooit met de dobbelsteen bepaalt de actie.

    1. Pak een cadeautje van de stapel
    2. Ruil je cadeautje met dat van iemand anders
    3. Leg het cadeautje van iemand anders terug op de stapel
    4. Iedereen geeft zijn cadeautje door naar links
    5. Geef iemand een cadeautje van de stapel
    6. Kies een van de bovenstaande regels

     

    Het kan dus zijn dat jij met meerdere cadeautjes naar huis gaat, of juist met helemaal niets! Maar dat maakt het dobbelspel ook zo spannend. Wij wensen je in ieder geval veel plezier en een fijne pakjesavond toe!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »