Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 19 November 2021

    Simpele surprise ideeën

    Over 2 weken is het pakjesavond! Heb jij lootjes getrokken met surprises, maar ben jij helemaal niet zo creatief? Check dan onderstaande tips om toch een prachtige surprise in elkaar te knutselen!

     

    Voorbereidingen

    Voordat je begint met knutselen, moet je weten wat je wilt gaan maken! De belangrijkste tip hier is; wees realistisch naar jezelf. Je kunt wel een complete formule 1 auto of super gedetailleerd racecircuit maken voor de formule 1 liefhebber, maar misschien kun je beter iets gemakkelijker bedenken.

    Dit kun je doen door te denken in onderdelen die je wilt gaan gebruiken. Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar probeer je maar eens een surprise voor te stellen met een kartonnen doosje als basis. Heb jij nog wc-rolletjes of lege flesjes liggen, bedenk hoe je die kunt toevoegen. Heb je nog gekleurd papier, bedenk hoe je dit kunt toevoegen. Zo maak je de surprise alvast, maar dan in je hoofd.

     

    Ideeën

    Een kartonnen doos kan een goede basis zijn voor een surprise. Hier kun je cadeautjes in stoppen, en met gekleurd papier of verf kun je deze in alle kleuren krijgen! Heb je te maken met een lego liefhebber? Maak een legoblokje van een kartonnen doos met schijfjes van een wc-rolletje. Is jouw lootje helemaal fan van robots of dieren? Bouw armpjes en beentjes of pootjes aan een doosje, een hoofd erop, en je bent klaar! Pro-tip: met 2 of 3 doosjes van verschillende groottes kun je nog veel meer maken!

     

    Een lege plastic fles geeft ook veel mogelijkheden voor gave surprises. Buiten dat je er gemakkelijk een bierflesje of fles wijn van kunt maken, kan een plastic fles ook een mooie Minion, Vlinder, Vleermuis of Pinguïn. Schilder de fles in de juiste kleur, voeg met papier vleugels en andere details toe, en klaar is kees!

     

    Wat ook goed kan werken, is bij een kringloopwinkel op zoek gaan naar onderdelen van je surprise. Een oud kledingstuk, een oud bord of pan, het kost er vaak bijna niets en voegt veel toe! Ook kan de speelgoedafdeling veel inspiratie geven. Kom je er echt niet uit, dan is dit een goede optie!

     

    Wij wensen je alvast veel plezier en succes met het maken van je surprise!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »