Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 19 Augustus 2021

    Hoe richt je de commode van de babykamer in?

    Iedereen met kinderen zal dit bevestigen: Je hebt ongelofelijk veel spulletjes nodig als je een baby hebt! Van luiers tot babycrème, van handdoek tot draagdoek en van lotion tot kleding. Veel eindigt in de commode, maar hoe houd je die overzichtelijk en opgeruimd? Hieronder volgen 5 tips voor een gestructureerde commode!

     

    1. Werk georganiseerd en gestructureerd!

    Denk vooraf goed na wat je waar gaat neerleggen. Dit kun je al doen voor de geboorte, en verfijnen zodra je de commode gebruikt. En natuurlijk komen er nog meer spulletjes bij dan je had verwacht! Organiseer spullen die je tegelijk gebruikt bij elkaar, zo voorkom je dat je constant aan het zoeken bent. Leg bijvoorbeeld alle spullen voor het verschonen van de luier bij elkaar (schone luier, babyzalf, schoonmaakdoekjes, etc.) en alle spullen voor na het badderen bij elkaar (handdoek, poeder, zachte doek).

     

    1. Werk van boven naar beneden (of andersom)

    Sommige spulletjes heb je vaker nodig dan andere. Leg de belangrijke dingen in de bovenste la van de commode, anders blijf je bukken! Zeker bij een pasgeboren kindje zul je voornamelijk luiers verschonen, en minder vaak badderen of haartjes netjes maken. Hou hier rekening mee bij de indeling! Je kunt zo met een hand je kindje vasthouden, en tegelijk de spulletjes pakken.

     

    1. Gebruik losse bakjes of mandjes

    Losse bakjes of mandjes in de lades zorgen voor overzicht en inzicht, beide erg handig bij een jonge baby! Je ziet in een oogopslag wat je nodig hebt, en kunt het gemakkelijk pakken. Ook zie je direct als iets bijna op is. Losse bakjes kosten niet zo veel, en bieden veel rust en overzicht in je commode. Aanrader dus!

     

    1. Pak genoeg babydekens in

    Je kunt nooit genoeg babydekens hebben! Lekkere zachte dekens zijn handig om je kindje op te leggen, om je kindje op te warmen in de kou, of om als draagdeken te gebruiken als je toch een stukje wilt lopen. Bekijk bijvoorbeeld onze leuke babydeken set van 4 stuks met mooie bedrukkingen eens. Grote, zachte dekens die in iedere commode zouden moeten terugkomen.

     

    1. Let op losse spulletjes bovenop de commode

    Jouw kindje wil alles dat los en vast zit vastpakken! Losse spulletjes en decoratie ziet er leuk uit, maar is niet veilig voor de grijpgrage handjes van jouw kindje. Om te voorkomen dat (breekbare) dingen naar beneden vallen, beperk het aantal spullen bovenop de commode zo veel mogelijk!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »