Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 19 Juli 2021

    Hoe combineer je oorbellen?

    Oorringen oorbellen heb je in alle soorten en maten. Van groot tot klein, dik en dun en in verschillende kleuren zoals goud en zilver. Van minimalistische touch, tot eyecatcher in je outfit, alles kan! De fashion trend van 2021. Hieronder geven wij wat tips om oorringen te combineren met jouw stijl!

     

    Minimalistische look

    Er zijn ontelbaar veel soorten oorringen. Vaak zijn deze zeer geschikt voor een minimalistische look. Een dunne grote oorring, of dikkere kleine geven een modieuze en stijlvolle uitstraling. Een subtiel accent in goud of zilver past altijd goed bij jouw gezicht.

     

    Meerdere ringen in één oor

    Heb jij meerdere gaatjes in een oor? Rock je stijl dan en draag meerdere kleine ringen! Je kunt hier prima verschillende formaten voor gebruiken, zo lang jij je er comfortabel bij voelt. En draag niet te veel oorringen, je kunt dit gemakkelijk overdrijven! Dit ligt natuurlijk ook aan de gelegenheid dat je oorringen draagt.

     

    Combineren met andere oorbellen

    Oorringen zijn gemakkelijk te combineren met andere oorbellen. Combineer een paar kleine ringetjes met een sierlijke hanger. Of kies andere ringen met een steentje of kleurtje om zo je look compleet te maken. Ten slotte kun je een ring ook mooi combineren met knopjes of earstuds. Mooi rustig, maar toch een statement!

     

    Combineren met andere sieraden

    Grote oorringen lenen zich perfect om te combineren met andere sieraden. Combineer met een matchende ketting of ringen, van dezelfde kleur of materiaal. Vaak kun je complete setjes kopen, maar ook zelf kun je deze combinaties maken. Duik je sieradenkistje in en zoek de mooiste sieraden op!

     

    Allerion verkoopt een complete oorringen set, met verschillende kleuren, maten en diktes. Maar liefst 32 paar oorringen, voor een zeer scherpe prijs!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »