Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 29 Oktober 2021

    Halloween outfits voor een klein budget

    Halloween staat weer voor de deur! Bij het grootste griezelfeest van het jaar hoort natuurlijk een spooky outfit! Je kunt natuurlijk een compleet kostuum kopen, maar ook met een kleiner budget is er zeker wat leuks te vinden! Check onderstaande tips voor een te gekke halloween outfit, voor een lage prijs!

     

    1. Zoek losse kledingstukken in plaats van een heel kostuum

    Een compleet halloween kostuum is gaaf, maar kost vaak ook veel geld. Door losse halloween kledingstukken te kopen, kun je nog steeds een leuke outfit maken! En je kunt nog leuker combineren ook. Daarnaast kun je ook zelf onderdelen maken, en dit aanvullen met kledingstukken of accessoires uit de winkel.

     

    1. Zelf shirts maken

    Een kant-en-klaar halloween shirt kan best prijzig zijn. Met een paar textiel stiften of watervaste stiften en een effen shirt maak je deze super makkelijk zelf! En het is nog leuk ook om samen met je kinderen te doen. Een oranje shirt kan zo een uitgeholde pompoen worden, of teken twee hoorntjes op een rood shirt en wordt een duiveltje!

    Wil je een iets spannendere outfit maken? Met een wit shirt en ketchup kun je gave bloedvlekken maken! Verscheur het shirt een beetje voor de beste look! Zo wordt je met een beetje werk een echte zombie!

     

    1. Zelf een complete outfit maken

    On budget kun je ook een compleet kostuum maken! Met een paar wc-rollen verander je direct in een mummie! En met een oud wit laken met 2 gaten erin, ben je meteen een spook. Super makkelijk en zo gefixt!

    Heb je nog een oude (trouw) jurk in de kast liggen waar je niets meer mee doet? Met een beetje nepbloed, een paar verscheurde mouwen en een hoop modder en viezigheid wordt je een horror prinses! Met de juist schmink maak je je outfit helemaal af.

     

    1. Accessoires maken

    Een outfit is pas compleet met de juiste accessoires. Ook deze kun je gemakkelijk zelf maken, of voor een klein bedrag kopen. Maak een leuke hoed of kroon van papier, maak een masker of bedenk de perfecte toevoeging van jouw karakter. Kijk ook bij de bekende budget winkels voor leuke accessoires! 

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »