Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 20 Juni 2021

    De zomertrend van 2021: haarbanden

    De zomer van 2021 komt eraan! Wat zijn de ontwikkelingen op gebied van haaraccessoires en fashion? De haarband is mateloos populair! We geven je graag inspiratie om een haarband zo trendy mogelijk te dragen!

     

    1. Felle kleuren

    Hou je dit jaar niet in! Draag haarbanden in elke kleur die je wilt. Wissel met kleuren, printjes en bedrukkingen, en match een haarband met je outfit. Of kies een compleet andere kleur! Kijk ook naar verschillende materialen of texturen. Wat dacht je bijvoorbeeld van glanzend zacht velvet?

     

    1. Verschillende draagstijlen

    Een haarband saai om te dragen? Absoluut niet! Draag een haarband om je haar uit je ogen te houden, door hem in je haar achter je oren te steken. Of draag een haarband als diadeem, door hem iets verder op je hoofd te zetten! Ten slotte kun je hem ook helemaal over je haren heen dragen, dit zorgt er voor dat iedereen je haarband goed kan bewonderen!

     

    1. Combineren

    Een haarband kun je prima stand-alone dragen. Maar waarom zou je je look niet afmaken met haarclipjes of haarklemmen? Met andere haar accessoires geef je jouw haar net wat extra’s! Het geeft een speels effect, en zorgt er voor dat jij stralend de dag door gaat!

     

    1. Upgrade je haarband

    Vind jij een normale haarband niet uitdagend genoeg? Geef hem een upgrade! Zo kan een simpele haarband toch een tof accessoire worden. Ga in de weer met stof, steentjes, linten en decoratie, laat de creatieve DIY-expert in je naar boven komen. Helemaal zelf gemaakt, daar kun je trots op zijn!

     

    1. Geen haarband?

    Heb je een dag geen zin in haarbanden? Draag dan wat anders! Haarclips, klemmen, linten, elastiekjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Steel de show!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »