Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 19 Februari 2022

    De leukste voorjaarsvakantie ideeën

    De voorjaarsvakantie is begonnen!

     

    Voor regio Noord is de voorjaarsvakantie al begonnen. Regio midden en zuid zullen volgende week volgen. Lekker een weekje uitrusten en vooral heel veel leuke dingen doen! Ben je nog op zoek naar leuke dingen om te ondernemen? Lees dan deze blog met 5 tips voor leuke activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie.

     

    1. Buiten spelen

    Ben je bang dat je in slecht weer niet buiten kan spelen? Dan heb je het mis! Ja, het kan buiten erg onstuimig zijn in het voorjaar, maar dat mag de pret niet drukken! Er zijn nog meer dan genoeg spelletjes die je buiten kunt doen, samen met vriendjes en vriendinnetjes. Wat dacht je van spelen in de modder en regen? Of zet een speurtocht uit en ga op ontdekking! Welke bomen en planten hebben nog blaadjes, en welke diertjes kun jij vinden? De mogelijkheden zijn eindeloos.

     

    1. Creatief bezig zijn

    Toch te slecht weer om buiten te spelen? Ga dan binnen lekker creatief bezig. Zoek je teken- en knutselspullen erbij en maak de leukste knutselwerkjes. Of kijk eens bij de creatieve sets van Allerion. Maak zelf verschillende soorten slijm, met meerdere kleuren, geuren en texturen. Te glibberig voor jou? Bekijk dan de uitgebreide origami set met voorbeelden boekje of de XL strijkkralen set met wel 5500 verschillende kraaltjes en vele accessoires.

     

    1. Grote opruiming

    De voorjaarsvakantie is het perfecte moment voor een grote schoonmaak! Wordt alles nog gebruikt, of kan er misschien iets weg? Het kan sowieso geen kwaad om de kamer en het speelgoed eens goed schoon te maken en uit te zoeken. Wie kun jij nog blij maken met tweedehands speelgoed?

    Moeite om je kind te motiveren speelgoed weg te doen? Een systeem waar aan het einde van een dag opruimen een nieuw stuk speelgoed als beloning wordt gegeven werkt altijd!

     

    1. Pop-IT

    De rage van het moment! Fidget toys zijn voor iedereen. Je kunt er lekker mee friemelen, mee spelen, of ze verzamelen. Er zijn namelijk heel veel verschillende Fidget Toys. De Pop-It zijn de meest populaire. Deze siliconen vormpjes zijn super satisfying om mee te spelen. Check onze set van 3 stuks pop it hier.

     

    1. Zwemmen

    Is het te slecht weer om naar buiten te gaan, en kun je ook binnen niets leuks bedenken? Trek er dan op uit en ga lekker een dagje zwemmen! De zwembaden zijn allemaal weer open, en staan te springen om bezoekers te ontvangen.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »