Sluiten

Categorieën

Filters
    Zaterdag 27 Oktober 2021

    De leukste origami ideeën

    Kun jij een bootje vouwen? Of kom je niet verder dan een papieren vliegtuigje? Origami is een leuke hobby voor jong en oud! Ben je bang dat het moeilijk wordt? Met de juiste voorbeelden is het juist super makkelijk. Voor je het weet ben jij een origami expert!

     

    Wat is origami?

    Origami is het Japans voor ‘Vouwen van Papier’. Het is een eeuwenoude traditie waar met een beperkt aantal vouwen een mooi ontwerp wordt gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld bloemen, kraanvogels of zelfs hele draken vouwen! Bij traditionele origami is het niet toegestaan het papier te knippen of te lijmen. Maar dat moet je natuurlijk zelf weten!

     

    Wat voor papier moet ik gebruiken?

    Je hebt 1001 soorten origami papier. Van simpel gekleurd papier, tot papier met speciale bedrukkingen en printjes. Er zijn geen voorschriften voor het soort papier dat je moet gebruiken. Wel wordt aangeraden voor meer complexe ontwerpen een groter stuk papier te gebruiken. Ben je op zoek naar gaaf origami papier? Check dan de origami set van Allerion!Met vele verschillende kleuren papier, glitter papier en papier met Japanse ontwerpen, maar liefst 572 vellen!

     

    Origami voorbeelden

    In de origami set van Allerion zit een boekje met de mooiste voorbeelden. Een paar hiervan hebben we hieronder voor je verzameld, zodat je deze alvast kunt proberen!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »