Sluiten

Categorieën

Filters
    Zaterdag 29 December 2021

    De leukste kerstcadeautjes van 2021!

    Kerst ligt om de hoek, tijd om op de hoogte te zijn van dé kerstcadeautjes van 2021! Want aankomen met nóg een oude kersttrui, sokken of simpel speelgoed setje kan echt niet meer! Hieronder bespreken we dé trends op het gebied van kerstcadeautjes.

     

    1. Creatief speelgoed

    Creatief speelgoed is steeds meer in trek! Van knutselset tot schilder pakket, de vraag naar creatieve cadeaus is gigantisch. En dat snappen wij heel goed. Hoe leuk is het om zelf iets moois te maken! Allerion heeft verschillende creatieve cadeautjes in het assortiment, wat dacht je bijvoorbeeld van de XL knutselkoffer met 625 onderdelen, of de uitgebreide strijkkralenset ? Gegarandeerd uren speelplezier!

     

    1. Dino speelgoed

    Dino’s zijn terug van weggeweest! Jouw kinderen blij maken met een speelgoed set? Met dino speelgoed zit je altijd goed. Naast dat dinosaurussen de creativiteit en verbeelding flink stimuleren, is het ook ontzettend leerzaam! In sommige speelsets kun je namelijk informatie vinden over de dinosaurussen, en zo leer je dus ook nog eens wat over de prehistorie. Aanraders zijn de dinosaurus graaf kit, waar je zelf dino’s uit stenen eieren moet hakken en de dino racebaan, waar je zelf een parcours kan maken waar een autootje overheen rijdt!

     

    1. Slijm maken

    En van de hypes van 2021 was het zelf maken van slijm. In vele verschillende soorten en kleuren kun je het meest glibberige slijm maken! Leuk voor samen met vriendjes en vriendinnetje of op school. Een perfect cadeau voor de slijm-liefhebber is de XL Unicorn Slijm kit van Allerion. Met 10 verschillende recepten en vele attributen maak jij het mooiste slijm!

     

    1. Fidget Toys

    De tweede grote rage van 2021 waren fidget toys. Meer specifiek, de pop-its! Siliconen lapjes in leuke vormen en kleuren met de bekende nopjes die je om kan drukken. Super satisfying en bekend van TikTok! Check alle fidget toys hier.

     

    1. Drankspelletjes

    Het top cadeau voor 18+: Allerion drankspellen. Niets zo leuk als samen met vrienden een leuk drankspelletje doen, en lekker drankjes drinken! De drankspellen van Allerion zijn super uitgebreid, met honderden leuke, grappige en ongemakkelijke opdrachten! Ook uitermate geschikt als cadeau voor binnen de vriendengroep! 

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »