Sluiten

Categorieën

Filters
    Zaterdag 26 Oktober 2021

    De kinderboekenweek 2021 gaat beginnen!

    De kinderboekenweek is het grootste boekenevenement van Nederland! Onder het thema ‘Worden wat je wil’ worden verschillende gave evenementen georganiseerd. De kinderboekenweek loopt van 6 tot 17 oktober en geeft kinderen de kans om, aan de hand van kinderboeken, te ontdekken wat ze écht leuk vinden.

     

    Boeken zijn erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het bevordert niet alleen leesvaardigheid, maar laat kinderen ook kennis maken met de wereld. Kinderen krijgen nieuwe inzichten, welke erg belangrijk voor ze zijn. Het thema ‘Worden wat je wil’ laat kinderen extra nadenken over hun toekomst. Wat wil je later worden, welke vakken vind je leuk op school, en ook erg belangrijk: Wat vind je niet leuk!

     

    Op school zal veel aandacht worden besteed aan de kinderboekenweek. Denk aan lezingen, speciale projecten, en heel veel lezen. Ook zal er aandacht zijn voor het Kinderboekenweekgeschenk, dit jaar het boek ‘Tiril en de toverdrank’ van Bette Westera. Je krijgt dit boek gratis als je tijdens de kinderboekenweek een boek koopt van minimaal €12,50!

     

    Ga ook zeker langs bij de bibliotheek. Voor de kinderboekenweek worden daar ook vaak leuke activiteiten georganiseerd. Neem een kijkje, leen wat boeken, en laat je meenemen in de wondere wereld van de boeken!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »