Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 25 Augustus 2021

    Checklist voor het nieuwe schooljaar

    Zijn jij en jouw kinderen klaar voor het nieuwe schooljaar? Gebruik deze handige checklist om te kijken of je overal aan hebt gedacht!

     

    -   Ga terug naar het juiste ritme. Op tijd naar bed, op tijd uit bed, alleen zo kun je elke dag om 7 uur ’s ochtends fris en fruitig klaar staan voor een nieuwe schooldag!

    -   Controleer of alles is geregeld voor overblijven en naschoolse opvang.

    -   Spullen voor eten en drinken. Heb je nog een goede broodtrommel, drinkbeker en genoeg plastic bakjes in huis? Je kunt hier nooit genoeg spullen voor hebben, zo voorkom je dat je een probleem hebt als een keer niet wordt afgewassen.

    -   Gymspullen. Past de sportkleding en de gymschoenen nog? En is de gymtas nog goed? Even checken!

    -   Moet je pennen, potloden en schriften zelf meenemen? Kijk dan zeker of hier nog genoeg van zijn. Vergeet ook een gummetje, puntenslijper, markeerstiften, ordners, insteekhoesjes, snelhechters en een etui niet!

    -   Voor kinderen op de middelbare school geldt dat zij studieboeken (vaak gekaft) mee moeten nemen. Zijn deze besteld, opgehaald, en klaar voor gebruik?

    -   Belangrijk onderdeel is een schoolagenda! Deze zijn er in veel soorten en maten, simpel of met leuk thema.

    -   Al die spullen neem je mee in een rugzak. Was deze even voor het begin van het schooljaar, om zo schoon en fris van start te gaan.

    -   Controleer eventuele kledingvoorschriften en corona protocollen op school. Dan sta je op de eerste schooldag niet voor ongewenste verrassingen.

    -   Zijn alle spullen voorzien van je naam? Als je dan iets kwijt raakt, kan het gemakkelijk worden teruggevonden.

     

    En de belangrijkste tip, zorg dat je tijdens de eerste schoolweek tijd genoeg hebt om eventueel iets bij te kopen of te regelen!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »