Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 26 Juni 2021

    Bedankjes maken voor juffen en meesters

    Het einde van het schooljaar is in zicht, de zomervakantie staat voor de deur! Tijd om je juf of meester in het zonnetje te zetten. Je kunt natuurlijk een leuk presentje kopen, maar waarom zou je het niet zelf maken? Hieronder lees je hoe je de leukste bedankjes kunt maken voor juffen en meesters. Want zeg nou zelf, dat verdienen ze wel!

     

    Maak een tekening of knutselwerkje!

    Zelf een cadeautje maken is hartstikke leuk, en veel persoonlijker dan een gekocht cadeautje. Een mooie tekening of knutselwerkje is ook nog eens veel leuker om te geven, en is uniek! Teken een leuke herinnering aan de juf of meester van dit schooljaar, of knutsel iets dat bij de juf of meester favoriet is. Denk aan hun hond of kat, hun auto, verre vakantie, favoriete voetbalteam (of dat van jou…) of iets anders dat zij leuk vinden.

     

    Maak het persoonlijk

    Het zoveelste pak Merci-chocolaatjes… Nog een thee-setje of standaard plantje… Een persoonlijk cadeautje is veel leuker.

     

    Schrijf bijvoorbeeld een complimentje op, maak een tekening van de juf of meester, of schrijf een leuke herinnering. Een portret van de juf of meester kun je natuurlijk met kleurpotloden of stiften maken, maar waarom zou je niet uitpakken met een echt schilderij? Met de complete acrylverf set van Allerion maak jij de mooiste kunstwerken die sowieso in de smaak zullen vallen!

     

    Knutsel een eigen label

    Naast een mooie tekening of knutselwerkje kun je altijd een klein cadeautje toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een lekker chocolaatje, bijzondere thee of bloemetje of plantje. En wat is er nou leuker dan hier zelf het label of etiket van maken? Knutsel een eigen chocolade label, of flessen-etiket. Versier een bloempotje of personaliseer een notitieboekje. Super persoonlijk, en super leuk!

     

    Toch een cadeautje kopen?

    Natuurlijk kun je ook gewoon een cadeautje kopen voor de juf of meester. Zorg dan wel dat het mooi is ingepakt en dat je er een eigen kaartje bij doet! Dan weet de juf of meester van wie het cadeautje komt. En ga helemaal los met het inpakken. Gebruik mooi inpakpapier, stickers, linten en andere decoratie.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »