Sluiten

Categorieën

Filters
    Vrijdag 17 December 2021

    7 tips om je huis kerst-klaar te maken!

    Kerst komt er weer aan! Buiten zijn overal lampjes, binnen staat misschien de kerstboom al. Maar hoe kun je je huis nou nóg meer kerstmis maken?! Volg onze 7 tips voor de ultieme kerstbeleving!

     

    1. Kerstkaarten

    Kerstkaartjes horen bij kerstmis! Of je ze nou zelf verstuurd of niet, je gaat er sowieso een aantal ontvangen. Richt daar vooraf een mooi plekje voor in! Maak ruimte in de boekenkast, hang een mooi lint op waar je kaartjes aan kunt hangen, of hang de kaartjes in de kerstboom! Er zijn zoveel leuke mogelijkheden met kaartjes, veel leuker dan ze bij het oud papier te gooien…

     

    1. Losse kerstdecoratie

    Je kunt je huis zo gek versieren als je zelf wilt. Van een kleine kerstboom, tot een huis vol kerstdecoratie, alles is mogelijk! Veel tuinwinkels en voordeelwinkels hebben een uitgebreid kerst-assortiment, maar tegenwoordig kun je overal leuke aankleding vinden. Zoek leuke decoratie uit, en probeer het een beetje met elkaar te laten matchen. Zo krijgt je huis een complete kerst-uitstraling.

     

    1. Waar versieren?

    Kerstdecoratie in huis, versieren maar! Maar waar kun je allemaal kerstversiering ophangen en neerzetten? In de woonkamer natuurlijk, maar kijk ook verder. Je geeft je huis een complete kerst make-over door ook versieringen aan te brengen in de keuken, op de slaapkamer en zelfs op de WC! Wordt jij wakker met het echte kerstgevoel?

     

    1. Thuiswerkplek versieren

    Net vertelden we je dat je het hele huis kunt versieren. Vergeet hierbij niet je thuiswerkplek! Leuk voor tijdens online meetings met collega’s, leuke opmerkingen gegarandeerd! Maar zorg dat het niet afleidt. Een klein kerstboompje, een subtiel lampje, geeft net die christmas-touch!

     

    1. Groen in huis!

    Natuurlijk heb je de (kunst) kerstboom al staan, maar ook losse kersttakken, kerststukjes en kerststerren geven je huis een klassieke kerstsfeer! Daarnaast is groen in huis ook nog eens goed voor de gezelligheid.

     

    1. Cadeautjes inpakken

    Bij kerst horen natuurlijk cadeautjes! En hoe leuk is het om die alvast neer te leggen? Pak ze mooi in met feestelijk kerst papier, of ga juist voor een stijlvolle look! Niet zo’n held bij het inpakken? Bij Allerion pakken we je cadeaus alvast voor je in. Lees meer over onze inpakservice door hier te klikken. Wat zal er in de cadeautjes zitten….

     

    1. Vergeet buiten niet!

    Heb je het hele huis vol kerstversiering? Staat de kerstboom, is er een plekje voor de kerstkaartjes en liggen de cadeautjes klaar? Vergeet dan buiten niet! In je voor- en/of achtertuin kan natuurlijk ook allemaal mooie kerstversiering komen. Wat dacht je van mooie lampjes, een kerstboom buiten, of de meest uitbundige decoratie artikelen!

     

    Ho ho ho, een fijne kerst gewenst iedereen!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »