Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 25 Januari 2023

    5 Tips voor de mooiste Schmink met Carnaval!

    Bereid je goed voor op carnaval met deze tips voor Schminken! Met kleurrijke verf is jouw verkleed outfit helemaal af. Vind jij schminken moeilijk? Met deze tips maak je van iedereen een mooie prinses, tijger of dino!

     

    1. Zorg voor goede voorbereiding

    Schminken gaat het beste als je goed voorbereid bent. Zorg dat je alle benodigde spullen zoals kwastjes, sponsjes, een bakje water, wat keukenpapier en natuurlijk de schmink klaar hebt staan. Was voorzichtig het hoofd of lichaamsdeel dat geschminkt moet worden, zo blijft schmink beter zitten en is het makkelijker om netjes te schilderen. Knoop lang haar vast, zet een bril af, en het schminken kan beginnen!

     

    1. Welke soort Schmink heb ik?

    Er zijn verschillende soorten schmink. Zo is er Schmink op waterbasis of op oliebasis. Beide hebben zo hun voordelen. Zo is schmink op waterbasis gemakkelijk aan te brengen of te verwijderen, het lost op in water. Ook zijn deze kleuren gemakkelijker te mengen, als je net een andere kleur wilt maken! Schmink op oliebasis is van iets hogere kwaliteit dan schmink op waterbasis, en blijft beter zitten. Je kunt hier ook makkelijker details mee aanbrengen, maar het is vaak wel iets duurder.

     

    1. Tips voor de beginner

    Maak je ontwerpen niet te moeilijk! Iedereen kent de foto’s van prachtige kunstwerken met veel verschillende kleuren. Dit is vaak het werk van professionals. Ben jij geen professional? Kijk dan hoe je simpel maar doeltreffend kan schminken. Of gebruik stencils / sjablonen. De Schminksets van Allerion bevatten vele voorbeelden waarmee je gemakkelijk gedetailleerde schilderingen kunt maken!

     

    1. Schmink meenemen met carnaval

    Bij Allerion verkopen wij twee soorten schminksetjes. Deze worden inclusief opbergdoosje en accessoires geleverd, en dat maakt deze geschikt om mee te nemen tijdens carnaval! Geef iedereen een leuke tekening tijdens de optocht, krabbel op het gezicht van je vrienden in het café of verras kinderen met een feestelijke beschildering. De schmink is natuurlijk zorgvuldig getest en 100% veilig in gebruik!

     

    1. Combineer Schmink met je outfit

    Een goede carnavalsoutfit is meer dan alleen schmink. Dus ga helemaal los en probeer de schmink met de outfit te laten matchen! Wordt jij een prinses of dierentuin dier? Een mooie vlinder of piraat? Zoek dan een goed kostuum en bedenk de bijpassende schmink. Schmink alleen voor op je gezicht? Nee hoor! Je kan ook goed details toevoegen op armen, handen, in de nek of waar je maar wilt! Met goed combineren kom je tot het mooiste resultaat!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »