Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 19 November 2022

    De leukste schoencadeautjes

    Sinterklaas is al weer bijna in Nederland! Dat betekent dat je je schoen weer kunt zetten! Maar hoe vind je de leukste schoencadeautjes? Lees snel verder voor de beste inspiratie en leukste schoen cadeautje ideeën. Leuk voor jongens en meisjes, en voor jong en oud!

     

    Chocolade letter

    De klassieker. Een chocoladeletter is bij uitstek het lekkerste schoen cadeautje. Verkrijgbaar in vele soorten en maten, en gegarandeerd een lach op het gezicht bij degene die het cadeautje krijgt. Niet het meest gezonde cadeau, maar dat moet kunnen toch?

     

    Fidget Toys

    Dit is toch wel de hype van 2022, de Fidget Toys. Van Pop-It toys tot complete Fidget Toy pakketten, de keuze is reuze tegenwoordig. Het beste van Fidget Toys is dat je deze sets gemakkelijk kan opbreken in verschillende pakketjes of losse cadeautjes. Ideaal als er meerdere schoenen gevuld moeten worden, of als je vaker cadeautjes wilt geven.

     

    Losse cadeautjes

    Net als de fidget toys, kun je meer speelgoed sets onderverdelen in meerdere cadeautjes. Zo heb je meerdere cadeautjes, die je op verschillende dagen of aan meerdere kinderen kunt geven. Wat dacht je van een pakketje met pennen of schoolspulletjes, stressballen of Slinky Trapveren? Gegarandeerd plezier! En ook voor de kleinsten kunnen cadeautjes gemakkelijk in losse pakketjes worden gestopt. Wat dacht je van verschillende speelfiguren, losse blokken of badspeeltjes.

     

    Magic Sand

    Een speciaal cadeautje dat zeker in de smaak zal vallen? Bekijk dan onze losse zakjes Magic Sand eens! Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en speelplezier gegarandeerd. Klik hier  

     

    Budget cadeautjes

    Een leuk schoencadeautje hoeft niet veel geld te kosten! Bij de bekende voordeelwinkels is meer dan genoeg speelgoed te koop voor 1 of 2 euro. En minstens zo leuk als een grote speelset.

     

    Hulp nodig met het inpakken?

    Een schoencadeautje moet natuurlijk wel worden ingepakt. Heb je hier hulp bij nodig? Check dan snel onze andere blog over het inpakken van cadeautjes.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »