Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 25 Maart 2023

    De leukste cadeautjes voor jongens tot 10 jaar!

    Is er binnenkort een jongen jarig, en heb je geen idee wat voor cadeautje je moet geven?! Check snel onze tips, succes gegarandeerd! Een leuk cadeau vinden hoeft niet moeilijk te zijn, er is altijd een leuk en origineel cadeau te vinden.

    Deze tips zijn specifiek voor jongens van 5 tot 10 jaar. De ideeën staan op willekeurige volgorde!

     

    • Kaartspelletjes

    Er zijn gigantisch veel verschillende spelletjes te koop. Snelle kaartspelletjes zijn tegenwoordig favoriet. Een spelletje duurt gemiddeld 10-20 minuten, en is leuk om samen met vriendjes te spelen. Te vinden bij elke speelgoedwinkel, grote webwinkel, en zelfs bij supermarkten of drogisterijen.

     

    • RC Afstand bestuurbare auto’s

    Het leukste cadeau voor buiten: een op afstand bestuurbare (stunt) auto! Gegarandeerd uren speelplezier met een gave 4x4 truck of speciale stunt auto. De auto’s van Allerion zijn voorzien van oplaadbare batterijen en zijn het stoerste cadeau om te geven!

     

    • Domino stenen speelsets

    Domino Day! Wie is er niet mee opgegroeid? Een super leuk cadeau om concentratie, fijne motoriek en creativiteit te bevorderen. Ook een domino set is leuk om samen met vriendjes mee te spelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Check snel de verschillende sets hier 

     

    • Denk spelletje

    Op zoek naar een kleiner cadeautje? Dan is een hersenkraker of denk spelletje een goede optie! Daag de jarige uit om het puzzeltje op te lossen, dit lijkt vaak makkelijker dan het is.

     

    • Fidget Toys

    De rage van het moment; fidget toys! Fidget toys zijn er in vele soorten en maten, wat dacht je bijvoorbeeld van Pop-It in verschillende kleuren en variaties; of complete fidget toy pakketten. Ideaal als uitdeelcadeautje, of om te verzamelen. Bij Allerion hebben we verschillende Fidget Toys, bekijk ze snel! 

     

    • Bouwen / Constructie speelgoed

    Een klassiek top cadeau is bouw- of constructie speelgoed. Maak geweldige bouwwerken, en stimuleer je creativiteit. Bedenk goed welke soort sets de jarige leuk vind, en je kan het eigenlijk niet verkeerd doen.

     

     

    Bij Allerion verkopen we de leukste cadeaus voor jongens tot 10 jaar. Vóór 9:30 besteld, dezelfde avond geleverd met Same Day Delivery. En laat je cadeautje helemaal inpakken en voeg een handgeschreven kaartje toe. Succes gegarandeerd!

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »